• ראשי
  • שידור חי
  • התחברי
  • שמים
  • מוזיקה
  • אודותינו
  • צור קשר
  • חיפוש
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
  • Flickr
  • Foursquare
אשירה
  • מרצים
  • נושאים
  • סדנאות
  • מסע לאומן
  • אירועים
  • תוכניה
  • מנוי לר’ ימימה/תרומות
  • חיפוש
  • התחברי
  • מרצים
  • נושאים
  • סדנאות אינטרנטיות
  • נסיעות לאומן
  • אירועים ופרסומים
  • תוכניה שבועית מרכז אשירה – שמים
  • מנוי לר’ ימימה מזרחי/תרומות
  • מוזיקה
  • אתר שמים
  • English
  • אודותינו
  • שידור חי
  • צור קשר
אשירה
  • מרצים
  • נושאים
  • סדנאות
  • מסע לאומן
  • אירועים
  • תוכניה
  • מנוי לר’ ימימה/תרומות
  • חיפוש
  • התחברי
  • מרצים
  • נושאים
  • סדנאות אינטרנטיות
  • נסיעות לאומן
  • אירועים ופרסומים
  • תוכניה שבועית מרכז אשירה – שמים
  • מנוי לר’ ימימה מזרחי/תרומות
  • מוזיקה
  • אתר שמים
  • English
  • אודותינו
  • שידור חי
  • צור קשר
ראשי » נושאים » בישולים - מתכונים » פירה דוחן | ג’סיקה הלפרין

פירה דוחן | ג’סיקה הלפרין

A Shaya דצמבר 22, 2013 1:58 pm אין תגובות
Loading the player ...
לצפיה דרך האיפון | להורדת השיעור בפורמט שמע| לינק עבור קשיי חיבור וצפיה
נהנית? הגיבי לנו או שתפי

מידע למנוי ותשלום לשיעורי הר ימימה מזרחי לחצי כאן

פירה דוחן

מתכון בריא מאוד, בעל השפעות טובות לסובלים מדלקות, מאזן את מערכת העיכול

רכיבים :
דוחן
בצל
שורש פטרוזיליה/ סלרי
מים
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור

אופן ההכנה :

את הדוחן יש לברור טוב לפני ההשריה ולשטוף מספר פעמים – מומלץ שטיפה עד לקבלת מים נקיים.
משרים את הדוחן לילה שלם ומסננים. לאחר מכן חותכים בצל, שורש פטרוזיליה\סלרי על פי הטעם האישי, ניתן לטחון במג’מיקס. מוסיפים מלח ים אטלנטי, פלפל, ואת המים יש להוסיף לפי העדפה – לקבלת מרקם גס יותר יש להוסיף כוס וחצי מים על כוס דוחן, ולקבלת מרקם הדומה לפירה, יש להוסיף 2 כוסות מים על כוס דוחן.
שמים הכול בסיר לחץ – מי שאין לה סיר לחץ יכולה להשתמש בסיר גדול ולאטום אותו היטב, להשאיר את הדוחן על הגז חצי שעה ולערבב מידי פעם. לאחר חצי שעה ניתן לאכילה כדוחן או כפירה, לפירה ניתן להוסיף כוסברה שום ותבלינים על פי טעם .

בתאבון !

תודה לג’סיקה הלפרין המדהימה על המתכון המרפא והמחמם .

 

 

שתף

  • פייסבוק
  • טוויטר
  • WhatsApp
  • הדפס
בישולים – מתכונים ג'סיקה הלפרין מתכון פירה דוחן מתכונים סדנת בישול פירה דוחן
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

נותנים יד להפצת תורה במרכז אשירה-שמים

אולי יעניין אותך גם:

קציצות עדשים אדומות | ג’סיקה הלפרין סלט פול אביבי | ג’סיקה הלפרין מיקס ירקות | ג’סיקה הלפרין מתכון ירקות מאודים | ג’סיקה הלפרין
נצפים ביותר
  • את לא פסולה | הר' ימימה מזרחי
    את לא פסולה | הר' ימימה מזרחי
אירועים ופרסומים
11.3 – כנס אשירה במוזיאון ת”א עם הר’ ימימה מזרחי, הופעה אומנותית ועוד.. | לפרטים >>

11.3 – כנס אשירה במוזיאון ת”א עם הר’ ימימה מזרחי, הופעה אומנותית ועוד.. | לפרטים >>

סדנת נשימות מתחדשת! ימי רביעי בערב באשירה-שמים

סדנת נשימות מתחדשת! ימי רביעי בערב באשירה-שמים

נסיעת אשירה ליוסף הצדיק – ליל תענית אסתר | יום שלישי 19.3 | לפרטים >>

נסיעת אשירה ליוסף הצדיק – ליל תענית אסתר | יום שלישי 19.3 | לפרטים >>

נָשִׁירָה כוללללללם – מעגל שירה נשי | היום! 5.2 20:30 | לפרטים >>

נָשִׁירָה כוללללללם – מעגל שירה נשי | היום! 5.2 20:30 | לפרטים >>

אודות אשירה
אתר הצמיחה הרוחנית לנשים “אשירה” הינו אתר אינטרנט המכיל מידע כולל ומגוון לפיתוח וצמיחה מבחינה רוחנית עבור נשות ישראל.

לתנאי שימוש ופרטיות >>
יצירת קשר
מרכז שמים/ אשירה
רחוב יחיאלי 4 נוה צדק תל אביב
טלפון: 0722-146146
טלפון ארה"ב : 347-901-5172
חניה בשפע באזור כולו.
תגובות אחרונות
  • ליה על איך רגשות שליליים לא מעובדים מנפחים את הבטן שלך | מזל כהן
  • ליה על להסכים להתחיל מחדש | נורית אילון הירש
  • ליה על all we need is love | נורית אילון הירש
  • לאה רייש על על מי תשמחי ? | נורית אילון הירש
  • עדן על הספדה של הר’ ימימה מזרחי- קומי אורי , כי בא אורך
הירשמי לניוזלטר והישארי מעודכנת
שם פרטי
שם משפחה*
דוא'ל*
מקור של ליד
תנאי שימוש ופרטיות
כל הזכויות שמורות לעמותת "אשירה שמים"

רוצה לקבל עידכונים נוספים מאשירה ומהר’ ימימה מזרחי?הירשמי כאן והישארי מעודכנת

גלילה לראש העמוד