• ראשי
  • שידור חי
  • התחברי
  • שמים
  • מוזיקה
  • אודותינו
  • צור קשר
  • חיפוש
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Instagram
  • Flickr
  • Foursquare
אשירה
  • מרצים
  • נושאים
  • מסע לאומן
  • סדנאות
  • אירועים
  • תוכניה
  • מנוי לר’ ימימה/תרומות
  • חיפוש
  • התחברי
  • מרצים
  • נושאים
  • סדנאות אינטרנטיות
  • נסיעות לאומן
  • אירועים ופרסומים
  • תוכניה שבועית מרכז אשירה – שמים
  • מנוי לר’ ימימה מזרחי/תרומות
  • מוזיקה
  • אתר שמים
  • English
  • אודותינו
  • שידור חי
  • צור קשר
אשירה
  • מרצים
  • נושאים
  • מסע לאומן
  • סדנאות
  • אירועים
  • תוכניה
  • מנוי לר’ ימימה/תרומות
  • חיפוש
  • התחברי
  • מרצים
  • נושאים
  • סדנאות אינטרנטיות
  • נסיעות לאומן
  • אירועים ופרסומים
  • תוכניה שבועית מרכז אשירה – שמים
  • מנוי לר’ ימימה מזרחי/תרומות
  • מוזיקה
  • אתר שמים
  • English
  • אודותינו
  • שידור חי
  • צור קשר
ראשי » נושאים » בישולים - מתכונים » ברומו של מטבח | הכנה פרקטית לחגים | נורית אילון הירש

ברומו של מטבח | הכנה פרקטית לחגים | נורית אילון הירש

ספטמבר 26, 2019 2:14 pm
Loading the player ...
לצפיה דרך האיפון | להורדת השיעור בפורמט שמע| לינק עבור קשיי חיבור וצפיה
נהנית? הגיבי לנו או שתפי

מידע למנוי ותשלום לשיעורי הר ימימה מזרחי לחצי כאן

שתף

  • פייסבוק
  • טוויטר
  • LinkedIn
  • WhatsApp
  • הדפס
« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. Avatar
    אודליה איש הגב ספטמבר 19, 2019 בשעה 1:27 pm

    עצות מעולות! אני גם רושמת הכל וגם אני עובדת עם שקיות חח.. נשאר הכל נקי תענוג, שנה טובה!

  2. Avatar
    חן רז הגב ספטמבר 19, 2019 בשעה 9:29 pm

    בס”ד
    וואו, איזה טיפים נהדרים.
    כל הכבוד על זה. זה ממש בעיני שיעור תורה לכל דבר- לנשים. כי יש את הרוחניות של חודש אלול, אבל אצלנו יש בנוסף גם הרבה עבודה גשמית. שהיא יד ביד עם הרוחניות. אז אשריך על זה.
    הרעיון של ההקפאה הוא נהדר בעיני. אבל באמת אולי צריך מקפיא נוסף או גדול. יש תקופות לדוגמא אחרי לידה שאין לי אפילו בהירות כמה רצף יהיה לי לעבוד. אז הטיפ שלי הוא באמת(גם בתקופות כאלה וגם בתקופות אחרות, כי אני חווה בגידול הילדים שכללית זה עמוס, והעומס משתנה בהתאם לגילאים שלהם ) לבדוק כמה כוחות יש לי ולמה, ולהכין פחות דברים אבל “לפנק” את מה שמכינים, לדוגמא לשים הרבה ירוקים, שזה מוסיף הרבה טעם. או לדוגמא לבשל בשר גם עם יין שזה ממש טעים ומשביח .להשתדל לערוך קניות מוקדם יותר כי אז יותר בנחת מסדרת את זה ולא ישר רגע אחרי צריכ ה לבשל. הריווח הזה מקל עלי כי זה מלחיץ אותי שאין הפוגות בין דבר לדבר. וקונה הרבה ירקות וזה מהווה את הסלטים בסעודות, גם בריא וגם לי אישית יותר קל .
    כמו כן בחגים משאירה נר לפני החג, נר של24/48 שעות, ומעבירה משם אש בחג ומבשלת גם בחג(לפי איך שמותר לפי ההלכה ) אם היה לי עמוס לפני החג.- מחלקת את זה בע”ה לפי הכוחות והנתונים המשפחתיים של אותה תקופה.
    כמו כן ממליצה על פטרוזיליה או כוסברה שקונים קפוא, יש כאלו שהם מהדרין, נקיים מחרקים, זה בא הפלסטיק המחולק לריבועים וממש מקל עלי לתוספת טעם.יש תקופות שקשה לי לחשוב על כל החגים יחד אז אני מחלקת את זה לחג חג ומתארכנת אליו. בשביל זה צריך סופר קרוב ונכונות להתגמש.
    בעזרת השם שתהיה לכולנו הרבה ברכה והצלחה.

  3. Avatar
    רחל כהן הגב ספטמבר 20, 2019 בשעה 12:31 am

    בס”ד

    לנורית היקרה!

    איזה כיף ששיתפת אותנו. לי אישית את מאד עוזרת ואשמח לקבל ממך עוד עצות.

    אני מאד מעריכה את השיתוף שלך.

    תודה!

    רחל.

  4. Avatar
    אילה הגב ספטמבר 20, 2019 בשעה 9:46 am

    תודה נורית על עצות מחכימות,
    נהנית תמיד לשמוע אותך!

    יישר כח.

  5. Avatar
    אסתי הגב ספטמבר 21, 2019 בשעה 11:32 pm

    אחלה טיפים!!!
    אני אמנם מתארחת לכבוד ראש השנה. אבל זה ממש עשה לי חשק להכנס למטבח ולבשל. שנה טובה ומתוקה

  6. Avatar
    רות הגב ספטמבר 23, 2019 בשעה 9:23 am

    נורית, את מקסימה !
    כל כך חכם , תודה רבה

  7. Avatar
    ציפי הגב ספטמבר 23, 2019 בשעה 12:15 pm

    האם אפשר מנוזל הקוקוס להכין קצפת?

    • Avatar
      אשירה אשירה הגב ספטמבר 23, 2019 בשעה 3:35 pm

      אי אפשר להקציף אותו, אפשר להשתמש בו כתחליף לשמנת צמחית.
      החלב קוקוס נותן מרקם קצפתי קצת..
      במתכונים כמו מוס שוקולד, עוגות, וכו’.

  8. Avatar
    נגה מנור הגב ספטמבר 26, 2019 בשעה 11:57 pm

    נורית את אלופה אין עליך

  9. Avatar
    נגה מנור הגב ספטמבר 27, 2019 בשעה 12:12 am

    רעיון לקינוח לסוכות שהכנתי כמה שנים כבר, ותמיד בכמות גדולה ומראש. קונים את המנגואים האחרונים של העונה, שהם ירוקים וגדולים, ומאוד כתומים וטובים מבפנים, וגם זולים יחסית למנגו בתחילת ואמצע העונה. בד״כ 10 שח לקילו.
    מקלפים, חותכים ומקפיאים ליממה לפחות. למחרת טוחנים אותם בבלנדר יחד עם קרם קוקוס (אותו אחד שיש כאן בסרטון, בקרטון הירוק). וזהו זו גלידה מעולה! ללא צורך בתוספת סוכר. ואפשר לעשות כמות גדולה לכל החג.

השארת תגובה ל-אודליה איש

ביטול

נותנים יד להפצת תורה במרכז אשירה-שמים
מסעות רוחניים לאומן

אולי יעניין אותך גם:

חלות עגולות | נורית אילון הירש סימני ראש השנה – קרא ריבת דלעת וקישוא | נורית אילון הירש קציצות בקר וכרישה | נורית אילון הירש פשטידת כרישה לסימני החג | נורית אילון הירש
נצפים ביותר
  • סלמון עסיסי בתנור
    סלמון עסיסי בתנור
אירועים ופרסומים
נסיעה לאומן עם הר’ ימימה מזרחי | נר שמיני של חנוכה ..

נסיעה לאומן עם הר’ ימימה מזרחי | נר שמיני של חנוכה ..

איך מחדשים את האהבה עפ”י רבי נחמן | ימי ד’ 21:00 עם הר’ עופר גיסין

איך מחדשים את האהבה עפ”י רבי נחמן | ימי ד’ 21:00 עם הר’ עופר גיסין

הכנסת ספר תורה – חוה”מ סוכות | חמישי | 17.10 | 18:00

הכנסת ספר תורה – חוה”מ סוכות | חמישי | 17.10 | 18:00

שיעורים מיוחדים באשירה ופסטיבל ניגונים בצדק.. בחוה”מ סוכות

שיעורים מיוחדים באשירה ופסטיבל ניגונים בצדק.. בחוה”מ סוכות

אודות אשירה
אתר הצמיחה הרוחנית לנשים “אשירה” הינו אתר אינטרנט המכיל מידע כולל ומגוון לפיתוח וצמיחה מבחינה רוחנית עבור נשות ישראל.

לתנאי שימוש ופרטיות >>
יצירת קשר
מרכז שמים/ אשירה
רחוב יחיאלי 4 נוה צדק תל אביב
טלפון: 0722-146146
טלפון ארה"ב : 347-901-5172
חניה בשפע באזור כולו.
תגובות אחרונות
  • אשירה אשירה על מתכון לשוקולד טבעי מ-3 מרכיבים!!! | מזל כהן
  • רחל ליכטער על מתכון לשוקולד טבעי מ-3 מרכיבים!!! | מזל כהן
  • רחל על אפרת ברזל – להתבכיין נכון לקב”ה
  • מי על פרשת ויצא | הר’ ימימה מזרחי
  • אסנת על פרשת ויצא | הר’ ימימה מזרחי
הירשמי לניוזלטר והישארי מעודכנת
שם פרטי
שם משפחה*
דוא'ל*
מקור של ליד
תנאי שימוש ופרטיות
כל הזכויות שמורות לעמותת "אשירה שמים"

רוצה לקבל עידכונים נוספים מאשירה ומהר’ ימימה מזרחי?הירשמי כאן והישארי מעודכנת

גלילה לראש העמוד