רכיבים
חצי כוס קורנפלור/ קמח תפוחי אדמה חצי כוס סוכר לבן/ חום שקית סוכר וניל כפית אבקת אפייה כוס טחינה ביצה אחת / בננה-תחליף לטבעונים
אופן ההכנה מוסיפים לקערה חצי כוס קורנפלור או קמח תפוחי אדמה, חצי כוס סוכר לבן או חום לפי הטעם וההעדפה, שקית סוכר וניל ,כפית אבקת אפייה ,כוס טחינה וביצה (טבעונים מוסיפים במקום ביצה – בננה). ניתן להפחית בכמות הסוכר. לחמם תנור מבעוד מועד על חום של 180 מעלות. לערבב את העיסה שנוצרה באופן אחיד בעזרת כף, ליצור עיגולי עוגיות, להניח על נייר אפייה. ניתן להוסיף מעל כל עוגיה פקאן / אגוזי מלך/ שקד או כל תוספת אחרת. להכניס לתנור ל-10 דקות, להוציא ולצנן.
תודה לתמר רוזן המדהימה שמפתיעה אותנו כל פעם מחדש
Comments