רשימת המרכיבים
200 גר' שקדים טחונים
200 גר' פיסטוק טחון
180 גר' אבקת סוכר
2 ביצים הכנה
לערבב את כל המרכיבים
להקפיא את העיסה כ-10 דקות
לגלגל לעיגולים
לטבול באבקת סוכר
לאפות 15 דקות על 170 מעלות
(כ-30 עוגיות)
רשימת המרכיבים
200 גר' שקדים טחונים
200 גר' פיסטוק טחון
180 גר' אבקת סוכר
2 ביצים הכנה
לערבב את כל המרכיבים
להקפיא את העיסה כ-10 דקות
לגלגל לעיגולים
לטבול באבקת סוכר
לאפות 15 דקות על 170 מעלות
(כ-30 עוגיות)
Comments