חומרים: 4 כוסות קמח תפוח אדמה 1.5 כוס שקדים טחונים 2 ביצים 1.5 כוס שמן 1.5 כוס סוכר קורט מלח
אופן ההכנה: שימי את כל החומרים בקערה ועבדי לבצק. מתקבל בצק מעט פירורי. צרי כדורים והדקי בידייך את הכדור, לחצי עליו מעט כך שיתקבל כדור פחוס. אפי כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
הצעות גיוון: *לפני האפיה מרחי על כל כדור מעט ביצה טרופה והניחי שקד על כל עוגיה. *לפני האפיה שימי בקערה אבקת סוכר וצפי את העוגיות באבקת הסוכר, מתקבלות עוגיות לבנות בציפוי פריך. *לפני האפיה שימי בקערה כפית קינמון עם 5 כפות סוכר וצפי כל עוגיה בתערובת.
Comments