מיזוג מושלם של בצק לספינג’ שהופך לפוקאצ’ות מהירות הכנה מומלץ בחום!
פוקצות מהירות להכנה, בלי לכלוך של קמח ומאמץ!
1 קילו קמח (כוסמין , מלא, לבן)
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
1 כף מלח
4 כוסות מים
הבלילה מעט נוזלית , מערבבים עם כף (אין צורך ללוש , הבלילה מתערבבת בקלות) ומעמידים לתפיחה של שעה. בידיים רטובות לוקחים עיגולים גדולים מהבצק העיסתי נוזלי קמעא, מניחים על תבנית על ניר אפיה, ניתן לפזר זעתר ושמן זית, או למרוח פסטו, או כל רעיון אחר. מכניסים לתנור חם על 230 מעלות, אופים למשך 30 דק’ אוורירי טעים ומהיר הכנה. לבריאות!
ความคิดเห็น