ארכיון
ט”ו בשבט – פרי או קליפה? – עדנה קדוש
ט”ו בשבט – פרי או קליפה? – עדנה קדוש עדנה קדוש / טיפולים וסדנאות ברפואה משלימה / צומת גוש עציון
עוגת תפוחים ודבש | חדוה שטרנברג
חדוה שטרנברג, הומאופטית ונטורופטית, עושה לנו סוויץ' מתוק והכי חשוב-בריא לעוגת הדבש המסורתית:) שימו לב- נצרכת שקית אבקת אפיה אחת במתכון
מתכון קובה סולת במרק דלעת/סלק | נורית אילון הירש
מה יותר חורפי מזה?? טעים ונעים לשבתות החורף וגם בימי החול
מתכון לקציצות מפרום | נורית אילון הירש
קציצות מפרום- תפו”א ממולא בשר נורית אילון הירש / עורכת אשירה מצרכים 1 קילו בשר טחון 2 פרוסות לחם 1
חלות עגולות | נורית אילון הירש
חודש תשרי נוהגים להכין חלות עגולות לסימן לשנה טובה וחלקה שהכל ילך בלי פיתולים וקשיים…. רשימת המרכיבים 4 כפות שמרים
סימני ראש השנה – קרא ריבת דלעת וקישוא | נורית אילון הירש
קוביות דלעת וסוכר אותו יחס לבשל מכסה פתוח אש בינונית עד שנוצרת ריבה, לערבב ולערבב…. ניתן להוסיף תפוח עץ לקרישיות
פעולה אחת שתגרום לבטן שלך להיות שטוחה
אהובה! כמה טוב שאת כאן. אני רוצה לדבר איתך על משהו מאוד חשוב – הבטן שלך! ראשית אקדים ואומר לך
מתכונים לקיץ – ג’סיקה הלפרין – זרעי צ’יה
מתכון לפודינג צ’יה המצרכים: זרעוני צ’יה מים תמרים שקדים טבעיים מושרים במים חלב אורז קינמון ונילה פרי מפירות העונה להמתקה
תזונה נכונה למשפחה – בזמן החופשה הגדולה | גילה הלאג
גם בחופש הגדול, כשברוב הבתים הסדרים לא כל כך נשמרים– מומלץ לנסות ולשמור, על סדרים בארוחות – ובהרכבי הסעודות. במאמר זה נבהיר ונזכיר למה חשוב
תגובות אחרונות